Vikar på EKBA

Vil du gerne være vikar på EKBA?

Tjek evt. under ledige stillinger om vi aktuelt har nogle stillingsopslag, ellers er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på mail til  til  en af teamlederne:

Team 1, 3 og 4: Tina Seldorf,   :

Team 2, Vejbo, og Rugvænget: Lone Foss,

Team A og D: Helle Juncher,

Team B og C: Christina Grønager Frandsen,

Bakkebo, Ved Kirkeengen og Brederødvej: Britt Christensen,

Nat:  Anne Junker,

Tofteparkens dagtilbud: Helle Juncher,

 

Tilkaldevikarer søges til EKBA / Botilbud Skelhøj, Team 2.

EKBA er et Bo- og Aktivitetscenter der er et socialpædagogisk tilbud for voksne udviklingshæmmede § 108 og § 104 tilbud. Vi søger tilkaldevikarer til vores botilbud på Skelhøj, Team 2 som ligger i Veksø. I Team 2 bor der 7 borgere, 4 kvinder og 3 mænd i alderen fra 24 til 85 år. Kendetegnet for borgerne er, at de har brug for megen hjælp i deres dagligdag. Alt fra guidning ved personlig pleje til fysisk hjælp ved badning og ble skift. De fleste af borgerne er mobile og har et aktivt sprog. Vi søger vikarer som brænder for arbejdet, og som gennem en høj grad af motivation, initiativer og vedholdenhed i arbejdet er med til, sammen med kollegaer og borgere, at skabe relationer og styrke borgernes selvværd, så de udvikler sig og deres livskvalitet øges. Målsætningen på EKBA er grundlæggende, at skabe et trygt hjem for borgerne, hvor den enkeltes ønsker og behov bliver prioriteret, og hvor hverdagen er struktureret og forudsigelig for borgerne. Vi ønsker, at skabe rammer, hvor den enkelte borger har størst mulig indflydelse på og deltagelse i eget liv. Vi arbejder med selv- og medbestemmelse. Vi ønsker vikarer der:

 • Har respekten for at arbejde i borgernes hjem
 • Kan være synlig og handlekraftig i en omskiftelig hverdag
 • Kan arbejde struktureret og selvstændigt
 • Tager udgangspunkt i at finde nye muligheder og løsninger ift. den pædagogiske tilgang
 • Kan formulere sig skriftligt og har erfaring med brugen af digital dokumentation
 • Har kørekort

Vi har behov for tilkalde vikarer ved akut opstået sygdom, ferie og andet fravær fra det faste personale. Arbejdstiden er i tidsrummet 07.00 til 22.00. alle ugens dage, samt helligdage. Hvis du vil høre mere om jobbet er du velkommen til at ringe til os på telefon: 72 59 99 10, eller til Teamleder Lone Foss på telefon 72 59 79 98. Vi holder løbende samtaler.

OBS. Stillingen skal søges via link til annoncen på Egedal Kommunes hjemmeside. Annoncen bliver fjernet 1. marts.

LINK til annoncen tryk her

 

 

Tilkaldevikarer søges til EKBA / Bostedet Vejbo.

EKBA, Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter er et socialpædagogisk tilbud for voksne udviklingshæmmede § 108 og § 104 tilbud beliggende i Ølstykke og i Veksø. Vi søger tilkaldevikarer til Bostedet Vejbo, som ligger i Ølstykke. På Vejbo bor der 8 borgerer, 5 kvinder og 3 mænd i alderen fra 26 til 55 år. Beboerne er meget selvhjulpne, men skal have hjælp og støtte til guidning af praktiske opgaver, og personlig hygiejne samt hjælp til madlavning. Vi søger vikarer som brænder for arbejdet, og som gennem en høj grad af motivation, initiativer og vedholdenhed i arbejdet er med til, sammen med kollegaer og borgerer, at skabe relationer og styrke borgernes selvværd, så de udvikler sig og deres livskvalitet øges. Målsætningen på EKBA er grundlæggende, at skabe et trygt hjem for borgerne, hvor den enkeltes ønsker og behov bliver prioteret, og hvor hverdagen er struktureret og forudsigelig for borgerne. Vi ønsker, at skabe rammer, hvor den enkelte borger har størst mulig indflydelse på og deltagende i eget liv. Vi arbejder med selv- og medbestemmelse. Vi ønsker vikarer der:

 • Har respekten for at arbejde i borgernes hjem
 • Kan være synlig og handlekraftig i en omskiftelig hverdag
 • Kan arbejde struktureret og selvstændig
 • Tager udgangspunkt i at finde nye muligheder og løsninger ift. den pædagogiske tilgang
 • Kan formulerer sig skriftligt og har erfaring med brugen af digital dokumentation
 • Har kørekort

Vi har behov for tilkalde Vikarer ved akut opstået sygdom, ferie og anden fravær fra det faste personale. Arbejdstiden er i tidsrummet 09.00 til 23.00 – alle ugens dage. Samt helligdage. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til os på telefon: 72 59 79 10. Vi holder løbende samtaler og ansætter løbende, så I skal ikke tage jer af ansættelsesdatoen.

OBS. Stillingen skal søges via link til annoncen på Egedal Kommunes hjemmeside. Annoncen bliver fjernet 12. april.

LINK til annoncen tryk her

 

 

Tilkaldevikar søges til det særlige tilbud Team D

 som er en del af Egedal Kommunes bo og aktivitetstilbud Afd. Søvænge, Ny Toftegårdsvej 8 3650 Ølstykke

Målgruppen i det særlige tilbud Team D:

Er 3 udviklingshæmmede beboere med særlig vanskelige problematikker

For alle beboere gælder det at der arbejdes med en struktureret hverdag, og der arbejdes en til en.

Arbejdstiden:

Vi søger vikarer til akut sygdom, ferie, kursus m.m

 I tidsrummet 7 til 22 alle ugens dage . Arbejdstiden kan variere mellem 5 og 10 timer og op til 14 timer, hvis du er interesseret.

Det er et ”must” at du har kørekort.

 

Yderligere oplysninger kan fås i Team D 7259 9975.

Har du lyst at være en del af teamet så skriv en kort ansøgning gerne vedlagt CV.