Job

Personale til Skelhøj team 2 søges.

Egedal kommunes bo- og aktivitetscenter EKBA, Team 2 på Skelhøj søger personale med hjertet på rette sted. Måske er du pædagog, måske har du en sundhedsfaglig baggrund. Dit nye job går ud på at guide beboerne igennem alle livets store og små spørgsmål fra folketingsvalg til fysioterapi.
I team 2 bor to mænd og fem kvinder i alderen 23-83 år. De har alle en medfødt eller en erhvervet hjerneskade. De skal bruge din hjælp til personlig pleje, f.eks. bad og toiletbesøg, påklædning, forflytning og meget meget mere. Det vil kræve meget af dig fysisk og psykisk, men det du ikke kan eller ved i forvejen, skal vi nok lære dig.

Skelhøj består af 4 teams. I Team 2 er vi 10 faste medarbejdere, primært pædagoger og SSA’ere. Fælles for os alle er vores engagement og faglighed. Vi arbejder inden for den neuropædagogiske ramme, og pleje og pædagogik går altid hånd i hånd.

Skelhøj er et døgnbaseret botilbud, og arbejdstiden ligger derfor i tidsrummer kl. 07:00 og 22.00, med weekend arbejde hver anden uge. Da vi har faste nattevagter vil du ikke skulle arbejde om natten.

Stillingerne er på 37 timer ugl og er til besættelse hurtigst muligt. Ud over en fast stilling skal vi også besætte et barselsvikariat, samt et 3 måneders vikariat.

Skelhøj er beliggende i Veksø, Sjælland. Kommer du i bil er her gode trafikale adgangsforhold, og vi ligger tæt på Veksø Station med S-togs linjerne H og C lige til døren.

Egedal kommunes bo- og aktivitetscenter EKBA har 214 fastansatte, med vikarer er vi pt. 366 ansatte.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Helle Juncher Christensen på tlf. 72597985 eller pr. mail

Stillingerne søges ved at sende os en motiveret ansøgning og et CV, vi skal have din ansøgning senest  mandag den 12 marts 2018, klokken 12 , samtaler afholdes fredag den 16. marts.

Stillingerne skal søges via link på Egedal Kommunes hjemmeside

Link til ansøgning tryk Tryk her