Job

Pædagog på 31 timer søges til bosted for udviklingshæmmede Team 3 på Skelhøj.

Vi søger: En frisk, glad og faglig velfunderet kollega, som har lyst til at arbejde i et team hvor der lægges vægt på et stærkt samarbejde, hvor tillid, humor og faglighed er i højsædet.

Vi søger: En kollega der har lyst til at lære af og blive inspireret af de borgere der bor i teamet.

Vi søger: En kollega der har lyst til at lære nogle vidunderlige mennesker at kende, og blive en del af deres hverdag, og være behjælpelig med at give den støtte der er nødvendig, for at den enkelte kan mestre eget liv og de ønsker den enkelte måtte have.

Vi søger: En kollega der enten har erfaring med at arbejde ud fra en neuropædagogisk tankegang, eller har interesse i at opnå viden indenfor området.

Lidt om os:

Vi hedder Egedal kommunes bo og aktivitetscenter og er et socialpædagogisk tilbud. Stillingen som er ledig er på afdeling Skelhøj som er beliggende i Veksø, tæt på offentlige transportmuligheder.

Skelhøj omfatter fire teams, hvor af team 3´s målgruppe primært består af fysisk og psykisk udviklingshæmmede med psykiatrisk overbygning. I team 3 bor der 7 borgere i alderen 25-64.

Arbejdstiden er pt i team 3 fra 7-22. Der skal påregnes dag/aften samt hver anden weekend.

Team 3 har en neuropædagogisk og individuel tilgang til borgerne med et særligt fokus på low arousal. Vi arbejder ud fra jeg-støttende principper, hvor anerkendelse er det primære fokus. Derudover arbejder vi med individuel struktur for borgerne for at skabe forudsigelighed i deres hverdag.

Vi har fokus på tværfagligt samarbejde, og ser dette som en force, i det pædagogiske arbejde. Derudover lægger vi vægt på en god dialog med borgernes pårørende.

Vi samarbejder med Viso, for at opnå det bedste udgangspunkt i forhold til at hjælpe den enkelte ud fra dennes forudsætninger. Vi modtager ligeledes supervision for at optimere den bedst mulige praksis.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en stabil personalegruppe, der passer godt på hinanden. Vi vægter omsorg, et glad sind og humor højt. Vi ser os selv som en gruppe, der er god til at tage imod nye kollegaer og favner den inspiration de kommer med.

Vi søger personale med:

Uddannelse som Pædagog eller social og sundhedsassistent

Gerne med erfaring inden for specialområdet hertil fysisk og psykisk udviklingshæmmede med psykiatrisk overbygning

Gerne med erfaring med neuropædagogisk arbejde

Kørekort

Gerne med erfaring med low arousal

Kendskab til IT på bruger niveau

Vi forventer at du er

Mødestabil

Fleksibel

Loyal overfor dine kollegaer og det pædagogiske arbejde

Positiv og konstruktiv i din dialog med kollegaerne

Etisk velfunderet

Med til at løfte de praktiske opgaver

I stand til at bevare overblikket i pressede situationer

Du kan se muligheder fremfor begrænsninger i det pædagogiske arbejde.

Kan tåle passiv rygning

Hvis du kan genkende dig selv i de ovenstående punkter og dette har vakt din interesse så send os en ansøgning senest den 2. januar 2018

Ansættelsessamtaler forventes i uge 2

Ønskes yderligere information kan du kontakte teamleder Tina Seldorf på telefon: 72 59 79 99

Løn – og ansættelse efter gældende overenskomst og ny løn.