Job

Team C på Søvænge søger “Super-Pædagog”, 37 timer pr. 1. August 2018.

EKBA, Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter er et socialpædagogisk botilbud for voksne udviklingshæmmede. Vi er placeret på to matrikler, både i Veksø og i Ølstykke. Stillingen er i Ølstykke, afdeling Søvænge. Vi bor tæt på offentlige transportmuligheder.

Vores menneskesyn er, at alle mennesker er unikke og ligeværdige. Mennesker er forskellige, med forskellige behov, evner og færdigheder. Men uanset hvem vi er eller hvad vi kan, har vi alle den samme værdi som menneske. Vi ser, hører og møder hinanden med lydhørhed og viljen til at forstå.

Vi søger en pædagog til vores udviklende og inspirerende team, hvor vi i samarbejdet lægger vægt på høj faglighed, kollegial støtte og omsorg og humor.

Beboerne har brug for hjælp og støtte hele dagen, dette kan være personlig hygiejne, hjælp til at spise, hjælp til at komme afsted om morgenen, hjælp til at indgå i sociale sammenhænge/relationer. Enkelte beboere kan have en udad-reagerende adfærd, verbalt eller fysisk. Derudover arbejder vi ud fra et individuelt og gruppebaseret perspektiv, og nogle af beboerne har “1 til 1” støtte i løbet af dagen.

Vi arbejder udfra en anerkendende og neuropædagogisk tilgang, idet beboerne har forskellige udfordringer og funktionsniveauer. Vi arbejder med forudsigelighed, struktur og genkendelighed, dette for at skabe ro og tryghed for beboerne, således at den enkeltes kompetencer og udvikling kommer i spil. Vi arbejder bevidst med de fysiske rammer, således at det skaber ro og et fællesskab som alle kan være i, ud fra de præmisser den enkelte beboer besidder.

Vi har fokus på dialog og tværfaglige samarbejde, dette være sig med kommune, dagtilbud, arbejde, pårørende samt sundhedsfaglige personer. Derudover modtager vi supervision for at optimere og udvikle vores praksis i fællesskab.

Vores ønsker til dig:

– At du er uddannet pædagog

– At du kan have erfaring fra et lignende job

– At du arbejder ud fra en anerkendende tilgang

– At du har kendskab til neuropædagogik eller har lyst til at lære det

– At du er etisk velfunderende

– At du et positivt menneskesyn,

– At du ser at alle mennesker er unikke og ligeværdige

– At du vægter faglighed og samarbejde højt

– At du kan arbejde struktureret og selvstændigt og befinder dig godt i det

– At du som person er rummelig og fleksibel

– At du kan være i et team med humor og spontanitet

– At du kan formulere dig skriftligt og er PC-bruger

– At du har erfaring med brugen af digital dokumentation, gerne kendskab til Sensum

– At du har kørekort

Arbejdstiden er ml. kl. 7 og 22 på hverdage, samt hver 2. weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst og principper for Ny Løn.

Yderligere oplysninger: Du kan kontakte teamleder Christina Frandsen, tlf. 72 59 79 87

Så er DU vores kommende “Super-pædagog”, så send en ansøgning til os, senest mandag d.25. juni kl. 12.00.

Du bedes vedhæfte din ansøgning, dit CV, uddannelsesbevis, samt andre relevante papirer.

Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag d.27. juni.

Stillingen skal søges via link i annonce på Egedal Kommunes hjemmeside

Link til ansøgning tryk her

 

Pædagog til Skelhøj team 1 søges.

Egedal kommunes bo- og aktivitetscenter EKBA, Team 1 på Skelhøj søger en person med hjertet på rette sted. Dit nye job går ud på at guide beboerne igennem alle livets store og små spørgsmål fra folketingsvalg til fysioterapi.

I team 1 bor der fire mænd og fem kvinder i alderen 24 – 39 år. De har alle en medfødt eller en erhvervet hjerneskade. De skal bruge din hjælp til al personlig pleje, f.eks. bad og toiletbesøg, påklædning, forflytning og meget meget mere.

Skelhøj består af 4 teams. I Team 1 er vi 17 faste medarbejdere, primært pædagoger og SSA’ere, fælles for os alle er vores engagement og faglighed. Vi arbejder inden for den neuropædagogiske ramme, og pleje og pædagogik går altid hånd i hånd. Fokus i hus 1 er i høj grad at have en “low arousal” tilgang til beboerne og arbejdet i teamet.

Vi har fokus på dialog og tværfaglige samarbejde, dette være sig med kommune, dagtilbud, arbejde, pårørende samt sundhedsfaglige personer. Derudover modtager vi supervision for at optimere og udvikle vores praksis i fællesskab.

Skelhøj er et døgnbaseret botilbud, og arbejdstiden ligger derfor i tidsrummer kl. 06.30 og 23.00, med weekend arbejde hver anden uge. Da vi har faste nattevagter vil du ikke skulle arbejde om natten. Stillingen er på 37 timer ugl og er til besættelse hurtigst muligt.

Skelhøj er beliggende i Veksø, Sjælland. Kommer du i bil er her gode trafikale adgangsforhold, og vi ligger tæt på Veksø Station med S-togslinjerne H og C lige til døren.

Egedal kommunes bo- og aktivitetscenter EKBA har 214 fastansatte, med vikarer er vi pt. 366 ansatte.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Helle Juncher Christensen på tlf. 72 59 79 85 eller pr. mail :

Løn- og ansættelsesvilkår: Efter gældende overenskomst og principper for Ny Løn.

Stillingen søges ved at sende os en motiveret ansøgning og et CV, via linket herunder. Vi skal have din ansøgning senest mandag den 9. juli 2018, klokken 12.00, samtaler afholdes i uge 29.

Stillingen skal søges via link i annonce på Egedal Kommunes hjemmeside

Link til ansøgning tryk her