Søvænge

EKBA en afdeling i Ølstykke, Søvænge. Søvænge består af 4 teams.
Søvænge er et botilbud til personer, som på grund af betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne har behov for omfattende hjælp til almindelige, daglige funktioner eller pleje, omsorg eller behandling, og som ikke kan få dækket disse behov på anden vis.
Søvænge ligger i Ølstykke tæt ved stationen, der er ca. 800 derfra til både Søvænge, Vejbo og Bakkebo. Alle tre afdelingen ligger i et dejligt naturskønt område. Vores grunde støder op til Ølstykke bypark. Der er 5 min. gang til Ølstykke station. Det er let at komme til Frederikssund eller til København. I Ølstykke er der indkøbsfaciliteter, fitnesscenter og restauranter i gå afstand.
Søvænge er opdelt i 4 team. I team A og B er der 9 lejligheder, i team C er 7 lejligheder. I team D (særtilbud) er 3 lejligheder. Team D er tilknyttet EKBAs afdeling Satellitterne.
I team A og B er én lejlighed indrettet til svært fysisk handicappede.
Alle lejligheder har egen terrasse.
Der er cykelskur umiddelbart udenfor boligerne.
Hvert team har fælles køkken-alrum, hvor beboerne er med til at lave mad, og spiser i fællesskab, hvis beboerne ønsker det. Hvert team har også en fælles terrasse, hvor der grilles om sommeren.
Midt på Søvænge er Salen, her holdes møder, fastelavn, sommerfest, aftenskole, dans mm.

Det store grønne fælles areal på Søvænge, bruges til sommerfester og andre begivenheder og aktiviteter. Der er trampolin, gynge, fodboldmål, petanquebane, gokartbane, shelter, bålplads og lille køkkenhave.

Alle beboere i afdeling Søvænge benytter arealerne til gåture eller en tur i gyngen.

Arealerne bruges også til at holde sammenkomster og fester på, her er alle beboere naturligvis inviterede til arrangementerne.